About

Hii! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op deze ‘about’ pagina. Op deze pagina kan je me in rap tempo wat beter leren kennen.

Mama Appeltaart zelf
Ik ben Natasja, geboren op 7 mei 1990 te Heerhugowaard. Sinds die tijd heb ik overal en nergens gewoond maar ik woon nu sinds eind 2017 in Beverwijk, samen met mijn man John, dochter Abbygaehl (01-’15), zoon Archie (02-’18), hond Alfie en kat Mylo. Een huis vol kun je dus wel zeggen! Maar het is een gezellige boel.

In het dagelijks leven ben ik fulltime moeder en heb ik het geluk dat ik ieder moment van de dag van mijn kinderen kan genieten. Naast het moederschap vind ik het ook heerlijk om te schrijven over dingen die ik leuk vind en die mij bezig houden. En dat is in het heel kort de reden waardoor Mamappeltaart is ontstaan.

Mamappeltaart blog
Waar de naam van mijn blog vandaan is gekomen is eigenlijk wel een grappig verhaal. Mijn meisjesnaam is Appelman, dit zorgde vroeger natuurlijk voor grote hilariteit en ik heb alle mogelijke grappen hierover wel gehoord denk ik (perenvrouw, appelboom, appelvrouw, etc). Vroeger vond ik mijn achternaam dan ook afschuwelijk en vooral heel vervelend. Tegenwoordig kan ik er wel om lachen en heb ik er mijn eigen variant op gemaakt. Dat gecombineerd met de belangrijkste rol in mijn leven leek mij de perfecte naam voor dit kleine stukje “mij” op het web.

Wat ik wil bereiken met Mamappeltaart is vooral het creĆ«ren van een “feel good” plekje, waar je leuke inspirerende artikelen kunt lezen en waar het lijkt als of je met een goede vriendin zit te kletsen. Je zult hier vooral artikelen over het moederschap vinden, maar er zullen ook zeker lekkere (en betaalbare) recepten, lifestyle, persoonlijke en andere gezellige artikelen voorbij komen.

Ik wens je veel plezier op mijn blog, laat vooral een comment achter en ik hoop je snel weer terug te zien.

Liefs,
Natasja Appeltaart.