Regen na zonneschijn

Mensen kinderen wat is het de afgelopen week warm geweest. En inplaats van dat we in het “koele” (kan je het zo nog noemen met ruim 37 graden?) Noord Holland bleven, besloten we deze belachelijk warme dagen in het nog warmere Brabant door te brengen bij opa en oma.

Dat ik niet zo best tegen de warmte kan was uiteraard al bekend, maar dat mijn jongste frummel er ook zo’n last van zou hebben wist ik niet. Het zijn een paar pittige, om niet te zeggen heftige dagen geweest.

Toen het zaterdag ’s avonds flink begon te regen en aardig afgekoeld was kwam dan ook als een welkome afwisseling.

Wat hebben we genoten in de regen, plassen stampen, gek doen, met schepjes spelen, heerlijk! Archie begon echt weer een beetje op te leven.

Abbygaehl wou graag zwemmen in de regen, maar vond het in haar eentje in het zwembad toch wat te spannend, verder dan een beetje pootjebaden ging dat dan dus ook niet.

Wat kan ik toch genieten van dit soort momenten. Het was zo leuk om te zien hoe de kinderen ieder weer hun eigen reactie hadden op de regen en hoe ze er mee om gingen. Heerlijk!

Hebben jullie ook zo genoten van alle tegen die is gevallen? Of hadden jullie liever nog wat langer in het zonnetje gezeten?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *