Sweakers van Ockyz; onze lifesaver! (+winactie)

Oh mensen wat een hitte ineens hier in Nederland! De enigste manier waarop wij dit hier thuis kunnen overleven is ons de hele dag onderdompelen in het zwembad. Maar, hoe lekker het ook is om een dag in het zwembad door te brengen, iedere ouder weet dat een ongeluk in een klein hoekje zit.

Weten jullie dat er in Europa jaarlijks zo’n 230.000 ongelukken gebeuren bij het zwembad? Dat is toch ongelofelijk?! Uitglijden is daar natuurlijk de grootste boosdoener van.

Ik kan me nog goed herinneren toen Abbygaehl een jaar of twee was.We waren in het zwembad en zij wou van de glijbaan af. Ze rende er zo snel mogelijk op af en voordat ik kon zeggen dat ze rustig aan moest doen lag ze al onderuit. Gelukkig liep het goed af en hield ze er niks aan over, maar het had natuurlijk heel anders kunnen uitpakken.

Tegenwoordig bestaan er echter de Sweakers van Ockyz! Mensen, wat een lifesaver is dat! Het zijn speciale zwemsokken met antislip er onder waardoor kinderen veel meer grip hebben op de glibberige natte zwembadvloer, zonder dat ze met grote en vooral zware zwemschoenen hoeven te lopen die vollopen met water.

Ockyz heeft mij twee paar toegestuurd, voor zowel Abbygaehl als Archie om uit te testen. Abbygaehl was zo enthousiast toen we ze binnenkregen dat ze ze meteen aan wou doen. We hebben ze dus direct maar even uitgeprobeerd in het zwembadje in de tuin.

De Sweakers zijn wat strak en daardoor voor kleine kinderen wat lastiger om zelf aan te doen, maar eenmaal aan de voetjes zit het als een tweede huid. Zowel Abbygaehl als Archie vonden het allebei erg comfortabel zitten en wouden ze niet meer uittrekken.

In de verpakking van de Sweakers zit trouwens een handige handleiding en hier staat precies uitgebeeld hoe je het beste de zwemsokken aan kan trekken.

Ik merkte echt een groot verschil toen de kinderen de Sweakers aan hadden. Doordat ze meer grip hebben lopen ze zekerder en zijn er geen glij- en valpartijen meer. Zwembad plezier ten top dus en voor jou als ouder ook nog eens veel relaxter omdat je je geen zorgen hoeft te maken over valpartijen.

Toen ik vorig jaar op vakantie was zag ik in het winkeltje van het vakantiepark zwemsokken liggen en ik vroeg me af of dit nou echt goed zou werken en of het verschil zou maken. Ik vond de zwemsokken zelf toen te duur omdat ik dacht dat het vast weer een marketingstunt was voor iets dat je eigenlijk helemaal niet nodig hebt. Boy, was I wrong!!

Ik ben zo enthousiast dat ik er over denk om ook voor mezelf een paar aan te schaffen. Nu draag ik zelf vaak slippers die ik dan weer aan de kant van het zwembad moet laten staan, maar hoe fijn is het als je de Sweakers zwemsokken voordat je gaat zwemmen aantrekt, nergens meer aan hoeft te denken en ook niet bang hoeft te zijn dat je met kind en al onderuit gaat?!

Ik ben in ieder geval razend enthousiast. Zou jij ook graag een paar Sweakers willen winnen voor jouw kind of voor jezelf? Dan heb je geluk, want ik mag een shoptegoed van €20,- weggeven! Dit moet je doen om kans te maken:
1. Volg Ockyz op Instagram
2. Volg Ockyz op Facebook
3. Volg Mamappeltaart op Instagram
4. Ga naar mijn Instagram post en tag twee vriendinnen die ook zeker baat zouden hebben bij Sweakers.

Ik heb deze producten opgestuurd gekregen om te reviewen, de meningen die in dit artikel staan zijn uiteraard van mijzelf.

Dit vind je misschien ook leuk...

4 reacties

 1. Yvonne D schreef:

  Super handig!! Nooit van gehoord maar het lijkt me ideaal. M’n hart klopt altijd in m’n keel als ik onze kids in het zwembad zie lopen/rennen.
  Ik heb geen Instagram of Facebook maar wil wel graag kans maken. Kan het zo ook?

 2. Jose schreef:

  Leuke actie ik volg !

 3. Marcel schreef:

  Lijkt mij ook wel iets voor mijn kleinkinderen,veilig in het zwembad .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *