Geef een prentenboek cadeau

Een prachtig mooi initiatief om er voor te zorgen dat ieder kind tussen de boeken op kan groeien. De campagne is gestart in 2017. Voor maar twee euro wordt er een prachtig prentenboek beschikbaar gesteld. Elk jaar wordt er een ander prentenboek uitgekozen dat ieder kind in de kast zou moeten hebben staan.

In 2017 begonnen ze de campagne met het geweldige prentenboek van De Gruffalo, een absolute favoriet hier, wij hebben alleen de Engelse uitvoering (die hadden we al voordat de campagne bestond). In 2018, het tweede jaar van de campagne was Raad eens hoeveel ik van je hou, voor een prikkie te koop. Ook een echte klassieker die iedere ouder wel voor zijn of haar kinderen voor wil lezen.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit jaar helemaal was vergeten dat de actie al weer van start was gegaan. Vijf april startte de campagne, dit jaar is het boek Kikker is kikker aan de beurt. Een aandoenlijk verhaal waar elk kind een waardevolle les uit kan leren, namelijk dat iedereen precies goed is zoals hij is.

Afgelopen week, toen ik er achter kwam dat de actie weer van start was gegaan ben ik dus meteen naar de boekhandel geraced. Er lagen nog hele stapels, te wachten op een nieuwe eigenaar. Grote opluchting bij mij dus. Ik besloot meteen even te vragen aan de dame achter de kassa tot wanneer de actie zou blijven lopen. Ze vertelde me dat de campagne doorloopt tot dat alle boeken uitverkocht zijn, er hangt dus geen vaste datum aan vast.

Ik vind deze campagne echt geweldig, door de lage prijs is het ook voor gezinnen die minder te besteden hebben mogelijk hun kinderen op te laten groeien tussen de meest bijzondere en prachtige prentenboeken. Iets dat voor ieder kind belangrijk is als je het mij vraagt.

Wil jij ook graag een eigen boek van Kikker is kikker, of zou je het graag cadeau doen aan iemand anders (een geweldig idee!)? Kijk dan bij jouw eigen boekhandel of ze nog te koop zijn.

Kende jij deze campagne al? En heb jij jouw kopie van Kikker is kikker al in huis?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *