De leukste moederdag cadeau’s

Toegegeven, moederdag is eigenlijk natuurlijk een puur commerciële dag en eigenlijk zou ik moeten zeggen dat ik hier niet aan mee wil doen, maar ik vind het zo’n bijzondere dag en ik vier het zo graag!

Nee, niet op de manier die de de winkels graag zien. Ik hoef geen grote dure cadeau pakketten of dure cadeau’s. Maar ik vier zo graag het feit dat ik moeder ben, de meest belangrijke rol in mijn leven die ik met zo veel liefde vervul. Vandaag deel ik dan ook mijn meest favoriete cadeaus om te krijgen voor moederdag.

1.Zelfgemaakte cadeau’s
Vanaf de eerste moederdag maakt John al samen met Abbygaehl een cadeau voor me. Of het nou een schilderijtje is die ze samen hebben gemaakt of een kaart, ik vind ze echt geweldig! En naarmate ze ouder wordt worden de cadeaus ook steeds meer echt door haar gemaakt met haar eigen invulling. Dit jaar is Abbygaehl haar eerste jaar op school en ik kan ook niet wachten om te zien wat ze daar voor moederdag heeft geknutseld. Ook Archie heeft nu een leeftijd dat hij een beetje kan helpen met knutselen, dus ik ben heel nieuwsgierig naar wat ik dit jaar voor moois krijg.

2. Een lekker (uitgebreid) ontbijt
Een ontbijt op bed maak je mij echt niet gelukkig mee. Kruimels in het bed, niet comfortabel kunnen zitten, van mij hoeft het niet. Maar een lekker uitgebreid ontbijt, gewoon aan de keukentafel, met een verse (hete) kop koffie, lekkere broodjes of bagels, gerookte zalm en andere lekkernijen yum yum, daar mag je me echt wel voor wakker maken! Wil je je kinderen ook een beetje extra verwennen tijdens het ontbijt, maak dan lekkere (babyproof) pannenkoeken voor ze. Het recept hiervoor deelde ik al eerder en vind je hier.

3. Een leuk gezinsuitje of een leuke activiteit
Omdat ik vooral mijn kinderen en man heel dankbaar ben dat ik moeder ben wil ik ook vooral hun graag vieren. Daarom vind ik het altijd leuk om een gezellig gezinsuitje of leuke activiteit te doen op moederdag. Naar de dierentuin, lekker een dag op het strand als het mooi weer is, ergens in het bos gaan picknicken, koekjes bakken, samen iets moois knutselen, je kan het zo gek en duur maken als je zelf wilt.

4. Foto’s
Welke moeder krijgt er nou niet graag een mooie foto van haar kinderen of het hele gezin? Als deze dan nog eens afgedrukt is op een canvas of bijvoorbeeld op acrylglas is het natuurlijk helemaal een luxe cadeau. Daarentegen is een foto op posterformaat in een mooie lijst net zo leuk.

5. Mooie bloemen of planten
Een mooie bos bloemen in huis kan ik sowieso altijd heel erg van genieten. Super leuk dus om te krijgen op deze bijzondere dag. Een leuke plant daarentegen blijft (als je niet zoals mij een plantenkiller bent) langer staan en heb je dus ook langer plezier van.

6. Een mooi kledingstuk
Ik vind het ontzettend leuk om kleding te krijgen. Vooral als het net een wat luxer of wat duurder kledingstuk is dat ik zelf niet zo snel voor mezelf zou kopen. Denk aan bijvoorbeeld een mooie gebreide trui van echte wol of een fijne sjaal van goeie kwaliteit. Ik zou daar heel blij van worden. Ik vind het fijn om nuttige cadeaus te krijgen die ik ook daadwerkelijk zal gebruiken.

Is moederdag een dag die jij graag viert? En wat voor cadeaus zou jij nou echt blij mee zijn?

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *