Mijn geheime relatie met Hetty

Ja, Hetty.. waar zal ik eens beginnen? Ze is luidruchtig, ruikt een beetje, heeft vaak moeite met luisteren en ze heeft vooral een sterke eigen wil. En toch, zou ik niet meer zonder haar kunnen.

Toen Hetty net bij ons in huis kwam wist ik niet zo goed wat ik van haar moest denken. Ik bedoel ze zag er leuk uit, hip en ik weet dat veel mensen Hetty graag zouden willen hebben. Maar toch lagen wij elkaar niet zo. Ik snapte haar niet zo goed en ze deed maar niet wat ik van haar vroeg. Ze deed van alles waar ze zelf zin in had, maar luisteren? Ho maar.

De eerste paar weken hadden we continue ruzie en twijfelde ik of ik op zoek moest naar vervanging voor haar. Ze bleef constant overal hangen en wilde maar niet mee werken.

En toen kwam het moment dat ik echt met mijn handen in mijn haar zat. Ze zat vol! En ik had geen idee hoe ik haar kon helpen. Ik besloot mijn moeder te bellen, die had namelijk meer ervaring met Hetty. “Mam, help! Ik weet niet meer wat ik met Hetty aan moet? Ik vind het een trut en ik snap niks van haar! En hoe vervang ik die zak?!” Mijn moeder lag natuurlijk in een deuk, want welke gek praat nou over een stofzuiger als of het een persoon is?

Hetty en ik hebben elkaar ondertussen leren kennen. Ik weet hoe ik haar het beste kan besturen en hoe ik er voor kan zorgen dat ze haar werk het best doet. Ik kan wel zeggen dat we tegenwoordig best goede vriendinnen zijn geworden, Hetty en ik. Ik ben blij dat ze bij ons is komen wonen en ik zou geen dag meer zonder haar kunnen.

Dit vind je misschien ook leuk...

13 reacties

 1. Patty schreef:

  Hahaha zo grappig dit!!!

 2. Lizzie schreef:

  Hahah hilarisch!! Die hetties blijven wel erg leuk!

 3. Felice Veenman schreef:

  ik heb het broertje van Hetty. En nu blijkt toch maar weer: jongens zijn makkelijker dan meisjes…

 4. Ingrid schreef:

  Leuk verwoord. Ik dacht dat je het over een huisdier ging hebben ipv van over een stofzuiger

 5. Jose schreef:

  Ze ziet er zo schattig uit, dan verwacht je toch niet dat ze zo eigenwijs is hahaha

 6. Melissa schreef:

  Ik ken en heb geen hetty maar snap het wel hoor soms is best lastig

 7. Sandra schreef:

  Zo leuk! Ik dacht eerst dat je het over een hond had šŸ™‚

 8. Wanda schreef:

  Heel grappig! Ik dacht in het begin even waar gaat dit over, maar de stofzuiger… Fijn dat jullie relatie nu een stuk beter is!

 9. Maaike schreef:

  Haha wat grappig. Fijn dat jullie zo’n goede relatie hebben šŸ˜‰

 10. Marieke schreef:

  Haha! De titel maakte mij nieuwsgierig en het verhaal pakte heel anders uit! Hilarisch artikel! Ik heb dan geen hetty, maar een stofzuiger kan ik ook niet missen.

 11. Janet schreef:

  Haha erg leuk geschreven. Had eerst toch niet door dat het over een stofzuiger ging.

 12. Ik lig hier in een deuk. Hoe kom je erop.

  Love As Always
  Di mario

 13. Mrs. T. schreef:

  Ik vind het zo suf dat er een stofzuiger is die mijn voornaam draagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *